Reklámfilmünk ide kattintva nyílik meg



Mai dátum
2019.11.17
Névnap
Hortenzia, Gergő
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
1692251
Frissítve
2019.11.15

6.jpg

29.jpg

35.jpg

47.jpg

1.jpg

C I K K E K « Vissza a főoldalra

szolokep.jpg

A SZŐLŐ HATÓANYAGAI

Nyáron és ősszel a fürtök bogyóiban a napfény hatására sok tápanyag és vitamin halmozódik fel. Nem csoda, hogy madárseregek lakmároznak belőle, a rigóktól a seregélyekig.

teljesitmeny.jpg

ZÖLD TELJESÍTMÉNYFOKOZÓK

Létezik-e a magyar gyógynövények között teljesítményt fokozó? Milyen lehetőségeink vannak mind a szellemi, mind a fizikai képességünk megnövelésére?

naturkrem.jpg

NATÚRKRÉM KÉSZÍTÉS

Győrffy Zsuzsannát kérdeztük a krémkészítés csínjáról-bínjáról. Az egykori légiutaskísérő hobbyként kezdte, ma már mesterségként űzi a natúrkrém-, és szappan készítést.

cikk_15_bek_deo.jpg

DEZODOROK KÉSZÍTÉSE HÁZILAG

Számos növényi alapú dezodort magunk is elkészíthetünk, így illata egyedi lesz, és nem tartalmaz káros anyagokat… Hársvirág dezodor, zsálya dezodor, rozmaring dezodor…

cikk_13_bek_arckrem.jpg

ARCRA AJÁNLJUK

Szinte mindenféle kozmetikum elkészíthető házilag is. Lepje meg szeretteit otthon készített arcvízzel, púderrel, sminklemosóval. E készítmények legfőbb előnyei, hogy mivel mi készítjük, biztosan tudjuk mi van bennük...Receptek itt!

joghurt.jpg

PROBIOTIKUMOK: RÁKELLENES, IMMUNERŐSÍTŐ, EMÉSZTÉST SERKENTŐ

A probiotikumok a szervezetünkben élő jótékony baktériumok gyűjtőneve. Többnyire Lactobacillus, Streptococcus és Bifidobacterium fajok alkotják, melyek az emésztésben fontos szerepet játszanak.

zoldkura.jpg

ZÖLDKÚRÁK, GYÓGYÍTÓ ZÖLD LEVEK

A magas klorofill tartalmú növények friss préslevei, a zöld levek hatóanyagaik révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolják. Lebontják a káros anyagokat, intenzíven méregtelenítenek, aminek köszönhetően javítják a test állapotát.

tok.jpg

TÖKLEKVÁRBÓL FŰSZERLEKVÁR

Gyömbérlekvár, fahéjlekvár, borlekvár és társaik ... Miért jó egy alapvetően ízetlen termésből készülő lekvár? Mert bármilyen ízűvé varázsolhatjuk! A tökből készült lekvár kiváló alap arra, hogy fűszerek ízeit zárjuk bele.

cikk_3_bek_24.jpg

A KÖVIRÓZSÁK ALKALMAZKODÓ KÉPESSÉGE

A kövirózsák (Sempervivum sp., Jovibarba sp.) népszerűségüket feltehetően szín- és formagazdagságuknak, valamint egyszerű gondozásuknak köszönhetik. Kertészeti változataik egyre több helyen kaphatók.

cikk_5_bek_38.jpg

NASSOLNIVALÓK TERMÉSZETESEN

Bár egyre nagyobb népszerűségnek örvend napjainkban a reformtáplálkozás, sokan nem tudunk ellenállni a nassolnivalóknak, főleg így a téli időszakban. Mivel van választék bőven, megtehetjük, hogy rágcsálnivalóinkat természetes eredetű táplálékokból ál

cikk_7_bek_40.jpg

A KÁVÉ TÖRTÉNETE

A kávéfogyasztás világméretű elterjedése csak néhány száz éves múltra tekint vissza, ám ez mit sem befolyásolta népszerűségét. Bár karrierjét reggeli italként kezdte, mára számos étel alkotórészévé is vált. Mint több más "sikernövény" a kávé is a tró

cikk_8_bek_42.jpg

A KAKAÓ TÖRTÉNETE

Szép számmal találunk a növények között olyanokat, melyek nagy karriert futottak be felfedezésük óta, köszönhetően ezt ízüknek, illatuknak, vagy más, számunkra hasznos tulajdonságuknak.
Ilyen a kakaó is, ez a 10-17 méteresre növő örökzöld fa, a

cikk_10_bek_44.jpg

HASZNOS "HULLADÉKOK" A KONYHÁBAN

Aki sokat forgolódik a konyhában tudja csak igazán mennyi hulladék keletkezhet egy-egy ebéd vagy vacsora elkészítése során - ám ezeknek jelentős része még hasznosítható volna. Ez egyfelől költségmegtakarítást eredményez...



Biokertben is gyógyít az Aloe vera kertlap.hu

http://www.hotelaquamarin.hu

http://bit.ly/Cibdol_1

http://www.polariskorong.hu

http://www.diochi.hu/VIRAIMUN-KAPSZULAK-80-db-d21.htm

http://bit.ly/herbáció_vadg250glammies

http://gyogyitobeszelgetes.hu

32.jpg

45.jpg

25.jpg

kep_17.jpg

kep_14.jpg

13.jpg

3.jpg

kep_6.jpg

kep_9.jpg

24.jpg

49.jpg

21.jpg