Reklámfilmünk ide kattintva nyílik megMai dátum
2018.06.18
Névnap
Levente
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
1487603
Frissítve
2018.06.16

kep_5.jpg

kep_3.jpg

15.jpg

kep_15.jpg

9.jpg

C I K K E K « Vissza a főoldalra

pol.jpg

POLARIS KORONG

Mára már teljes bizonyossággal megállapítást nyert, hogy elektromágneses természetű lények vagyunk. A másik vitathatatlan tény, hogy sejtjeink és az egész szervezetünk a biológiai elemek elve szerint működnek.

1sz

KAUTEN ALAPÍTVÁNY ÉS HERBÁCIÓ

Hitvallásunkról, céljainkról és a Herbáció magazin előfizetési lehetőségeiről itt olvashat bővebben...

teljesitmeny.jpg

ZÖLD TELJESÍTMÉNYFOKOZÓK

Létezik-e a magyar gyógynövények között teljesítményt fokozó? Milyen lehetőségeink vannak mind a szellemi, mind a fizikai képességünk megnövelésére?

naturkrem.jpg

NATÚRKRÉM KÉSZÍTÉS

Győrffy Zsuzsannát kérdeztük a krémkészítés csínjáról-bínjáról. Az egykori légiutaskísérő hobbyként kezdte, ma már mesterségként űzi a natúrkrém-, és szappan készítést.

hohu

Örökségfajták a kiskerti termesztésben

Vannak elfeledett zöldség és gyümölcsfajták, melyek remélhetőleg újra reneszánszukat élik majd. Az örökség és tájfajták kevesebb növényvédelmi problémát okoznak, és házikerti körülmények között sokszor jobb eredményt adnak, mint a hibrid fajták...

cikk_15_bek_deo.jpg

Dezodorok készítése házilag

Számos növényi alapú dezodort magunk is elkészíthetünk, így illata egyedi lesz, és nem tartalmaz káros anyagokat… Hársvirág dezodor, zsálya dezodor, rozmaring dezodor…

cikk_13_bek_arckrem.jpg

Arcra ajánljuk

Szinte mindenféle kozmetikum elkészíthető házilag is. Lepje meg szeretteit otthon készített arcvízzel, púderrel, sminklemosóval. E készítmények legfőbb előnyei, hogy mivel mi készítjük, biztosan tudjuk mi van bennük...Receptek itt!

joghurt.jpg

Probiotikumok: rákellenes, emésztésserkentő, immunerősítő

A probiotikumok a szervezetünkben élő jótékony baktériumok gyűjtőneve. Többnyire Lactobacillus, Streptococcus és Bifidobacterium fajok alkotják, melyek az emésztésben fontos szerepet játszanak.

zoldkura.jpg

Zöldkúrák, gyógyító zöld levek

A magas klorofill tartalmú növények friss préslevei, a zöld levek hatóanyagaik révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolják. Lebontják a káros anyagokat, intenzíven méregtelenítenek, aminek köszönhetően javítják a test állapotát.

tok.jpg

Töklekvárból fűszerlekvár

Gyömbérlekvár, fahéjlekvár, borlekvár és társaik ... Miért jó egy alapvetően ízetlen termésből készülő lekvár? Mert bármilyen ízűvé varázsolhatjuk! A tökből készült lekvár kiváló alap arra, hogy fűszerek ízeit zárjuk bele.

cikk_3_bek_24.jpg

A kövirózsák alkamazkodó képessége

A kövirózsák (Sempervivum sp., Jovibarba sp.) népszerűségüket feltehetően szín- és formagazdagságuknak, valamint egyszerű gondozásuknak köszönhetik. Kertészeti változataik egyre több helyen kaphatók.

cikk_5_bek_38.jpg

Nassolnivalók

Bár egyre nagyobb népszerűségnek örvend napjainkban a reformtáplálkozás, sokan nem tudunk ellenállni a nassolnivalóknak, főleg így a téli időszakban. Mivel van választék bőven, megtehetjük, hogy rágcsálnivalóinkat természetes eredetű táplálékokból állítsuk össze, persze csak mértékkel. Optimális men [...]

cikk_7_bek_40.jpg

A kávé története

A kávéfogyasztás világméretű elterjedése csak néhány száz éves múltra tekint vissza, ám ez mit sem befolyásolta népszerűségét. Bár karrierjét reggeli italként kezdte, mára számos étel alkotórészévé is vált. Mint több más "sikernövény" a kávé is a trópusok lakója. Fényeszöld leveleivel díszítőértéket [...]

cikk_8_bek_42.jpg

A kakaó története

Szép számmal találunk a növények között olyanokat, melyek nagy karriert futottak be felfedezésük óta, köszönhetően ezt ízüknek, illatuknak, vagy más, számunkra hasznos tulajdonságuknak.
Ilyen a kakaó is, ez a 10-17 méteresre növő örökzöld fa, ami Dél-Amerikából indult hódító útjára. Szinte fo [...]

cikk_10_bek_44.jpg

Hasznos "hulladékok" a konyhában

Aki sokat forgolódik a konyhában tudja csak igazán mennyi hulladék keletkezhet egy-egy ebéd vagy vacsora elkészítése során - ám ezeknek jelentős része még hasznosítható volna. Ez egyfelől költségmegtakarítást eredményez...Fogfehérítés: természetesen, házilag herbacio.ezermester.hu

Gyomok kertpont.hu

A naspolya kertpont.hu

A kaktuszok teleltetése kertpont.hu

Gyümölcsös telepítése kertpont.hu

Mit tud a kakukkfű kertpont.hu

Rózsavíz kertpont.hu

Gyógynövényes fürdőzsák kertpont.hu

Növényeink táplálékai kertpont.hu

http://bit.ly/herbáció_aloe75

http://www.orsegi5erzek.hu

http://www.makviragszappanok.hu

45.jpg

50.jpg

13.jpg

kep_11.jpg

kep_18.jpg

33.jpg

11.jpg

38.jpg

40.jpg

30.jpg

kep_12.jpg

21.jpg