Reklámfilmünk ide kattintva nyílik megMai dátum
2018.06.18
Névnap
Levente
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
1487602
Frissítve
2018.06.16

16.jpg

24.jpg

8.jpg

33.jpg

4.jpg

C I K K E K « Vissza a főoldalra

POLARIS KORONG

Szerző: info@polariskorong.hu • 2014.02.18

Mára már teljes bizonyossággal megállapítást nyert, hogy elektromágneses természetű lények vagyunk. A másik vitathatatlan tény, hogy sejtjeink és az egész szervezetünk a biológiai elemek elve szerint működnek.

pol.jpg

Feltöltődnek és lemerülnek, tehát az energiaszintjüktől függ, hogy hogyan fognak működni. Ha ezt összehasonlítjuk bármilyen elektromos töltésű készülékkel, például a mobiltelefonnal, megállapíthatjuk, hogy minden kifogástalanul fog működni, amennyiben az elem fel van töltve, ha az energia szintje csökken, a működés is fokozatosan leáll, végül teljesen lemerül.

Ugyanezek a folyamatok játszódnak le a szervezetünkben is. Amennyiben az energiaszint magas, egészségesek vagyunk, amint csökken az energia, gyengének érezzük magunkat, és egyéb tüneteket is észlelünk, végül megbetegszünk. Az energiát forrásból újítjuk fel (élelmiszer, levegő, nap), de az elsődleges és legfontosabb energiaforrás a bioenergia, az életenergia (prána), amely lehetővé teszi az életet a bolygónkon. Az életkor előrehaladtával az emberi szervezetben egyre kevesebb ez az energia, a biológiai elemünk egyre gyengébb, következésképpen egyre kisebb a sejtjeink regeneratív képessége, és különféle egészségügyi problémák merülnek fel.

Ennek tudatában az emberek mindent megtesznek, hogy szervezetükben növeljék ezen energia szintjét és áramlását, például akupunktúrával és különböző energetikai technikákkal, valamint a legmodernebb quantum készülékekkel is. Georges Lakhovszky orosz tudós, aki egy ideig Nikola Teslával is dolgozott, felfedezett egy egyszerű, de ugyanakkor hatékony készüléket, amelynek segítségével természetes módon feltölthetjük a szervezetünket bioenergiával. Mint ahogyan a mobiltelefonunk akkuját feltölthetjük az elektromos töltővel, ugyanígy a Polaris nevű lemezzel rövid idő alatt feltölthetjük biológiai elemeinket.

Segítségével állandóan, korlátlanul elérhető számunkra a környezetünkben levő életenergia. Annak idején Lakhovszky és Tesla e technológia segítségével gyógykezeltek olyan betegségeket, amelyek manapság gyógyíthatatlannak számítanak. Kísérleteztek fertőzött növényekkel is, amelyek ezen energia segítségével nemcsak hogy kigyógyultak, hanem gyorsabban és magasabbra nőttek azoknál, amelyeket nem kezeltek ezzel az energiával.

A szlovénok 30–50 százalékkal nagyobb hozamot értek el.

Mi is kísérleteztünk e téren. Az éppen hogy csak kikelt búza alá tettük a Polarist, és a búza 30 százalékkal is gyorsabban növekedett a többihez képest. A vetés előtt 24 órával egy éjszakán át a maggal teli zsák alá tettük a Polarist, és e magokból jobb hozamot kaptunk. Azok a növények, amelyeket az energiával feltöltött vízzel öntöztünk, szintén gyorsabban növekedtek.
Ha a Polarist egy éjszakán át egy 100–200 literes műanyag hordó alá tesszük, az abból nyert vízzel az egész kertet megöntözhetjük. A szlovénok ily módon öntözték tavaly a paradicsomot, és 30–50 százalékkal nagyobb termést szüreteltek. Megállapítást nyert továbbá, hogy azok a friss élelmiszerek, amelyeket ezzel az energiával kezelnek, sokkal tovább elállnak, ha tehát a Polaris lemezt a frizsider legaljára tesszük, az élelmiszerek ízletesebbek lesznek, tovább elállnak. Ha a csapvizet csak fél órára a Polaris lemezre helyezzük, puhább és ihatóbb lesz, eltűnik a kellemetlen szaga, élő víz lesz, amely sokszorosan hasznosabb a szervezetünk és egészségünk számára.

A Polaris lemez sok használója jelentkezett már, hogy elmondja vagy leírja tapasztalatait. Íme a lučani Zorica Milovanović levele: Tisztelt uraim, Julija barátnőm megkért, küldjem el önöknek az orchideának a fotóját, amelyek az átültetés után szinte teljesen elhervadt. Minthogy nem tudtam megválni tőle, elkezdtem a többi növényhez hasonlóan, Polarissal kezelt vízzel öntözni. Egy idő múltán teljesen feltámadt, virágba borult. Julija barátnőm, miután meglátta a feltámadt virágomat, úgy döntött, megveszi a Polarist, a következő kommentárral: Ha ezt teszi a virággal, el tudom képzelni, hogy mi mindent tehet az egészségünkért. Teljesen tudatosan kezdtem el a Polarissal kezelt vízzel öntözni őket, mert tudtam, hogy életre kelnek, biztos voltam benne, hogy helyesen cselekszem. Minden jót, szerencsét és tökéletes egészséget kívánok. Tisztelettel Zorica.

Életre kelt orchidea

Ezen életteremtő energia ereje tehát lenyűgöző, kreativitásunktól függ, hogy ezt az isteni ajándékot hogyan fogjuk kihasználni a javunkra, az egészségünk javításától kezdve a mezőgazdaságban, háztartásunkban és sok más téren.A Polarissal valóban megkezdődött a jövőnk. Mindenfajta fájdalom, ginekológiai és urológiai problémák, PMS esetében, klimaktérikus problémák, sterilitás, legyengült libidó és potencia, kövérség, aranyér, székrekedés, bélproblémák, fájó gerinc és csuklók, szív- és tüdőproblémák, pajzsmirigy, színusz és fejfájás, hangulatváltozások stb esetére.

A megalkotójáról

Dr. Dino Tomić nőgyógyász és szülész szakorvos 20 éve foglalkozik a klasszikus medicina korlátain kívüli más gyógykezelési módok felkutatásával: kvantum- és biorezonanciás
medicinával, homeopátiával, akpunktúrával
és energiatechnikákkal.    (hirdetés)

A POLARIS Korong megrendelhető a +36 20  429 6260 telefonszámon és az info@polariskorong.hu emailcímen. Ára 11 990 Ft+1500 Ft postaköltség
www.polariskorong.hu

A cikk hirdetés, 2017. április 7-én frissült.


http://bit.ly/herbáció_aloe75

http://www.orsegi5erzek.hu

http://www.makviragszappanok.hu

46.jpg

kep_10.jpg

5.jpg

29.jpg

35.jpg

kep_7.jpg

kep_18.jpg

20.jpg

41.jpg

kep_11.jpg

30.jpg

27.jpg