Reklámfilmünk ide kattintva nyílik meg



Mai dátum
2017.10.22
Névnap
Előd
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
1298947
Frissítve
2017.10.20

14.jpg

kep_16.jpg

24.jpg

kep_13.jpg

27.jpg

H E R B A C I Ó     M A G A Z I N « Vissza a főoldalra

HERBÁCIÓ MAGAZIN 13. szám

A Herbáció (a népi gyógyreceptek magazinjának) friss számát keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Herbáció magazinra bármelyik Postán! (Előfizetési csekk kérhető a posta hírlap ügyfélszolgálatán a 06 1 767 8262 telefonszámon, vagy a hirlapelofizetes@posta.hu emailcímen.)
Korábbi számaink megrendelhetők a kiadónál: DVD-n (pdf), vagy papír formában - utóbbiban a készlet erejéig: ár 300 Ft/lapszám. Telefonszámunk: 0630 / 437-8900, nzr(kukac)herbacio.hu

A HERBÁCIÓ magazin 13. számának tartalmából:

Ajakbalzsamok házilag: ajakbalzsam, ajakdúsító balzsam házi receptje, Lábgomba elleni háziszerek: gyógyteák gombás betegségek ellen, házi ecsetelőszer, gombás bőrre, körmökre, gombaellenes fürdő, gomba elleni hintőpor, gomba elleni kenőcs, Kozmetikai recept-összeállítás: arckrémek, arcradír, arcfrissítő-lemosó, bőrradír, hajpakolás töredezett hajra, körömápoló krém, ránctalanító pakolások,  A paprika: a paprika élettani hatásai, paprikás-hagymás zsömle, paprikás kalács, Rendhagyó lekvárok: egy kis lekvártörténet, közkívánatra rövid összefoglalás a töklekvár alapú fűszerlekvárokról, rajnavidéki vegyes gyümölcslekvár, lilahagyma-lekvár, görögdinnyehéj-lekvár, vegyes hagymalekvár, paprikalekvárok, mézes almalekvár, birsalma-szőlőlekvár, cukkínis narancslekvár, zöldparadicsom lekvár, fahéjas szederlekvár, viráglekvárok, rózsalekvár, gyermekláncfűlekvár, Puliszka: szegények eledeléből lett reformétel: puliszkatörténelem, a főtt kása, puliszka alaprecept, polenta, málé, prósza, poroja, görhe, hurkakása, puliszkatekercs, puliszkagombóc, Almabor készítése, Gyógyborok saját kezűleg: a gyógyborok története, fűszeres gyógyborok készítése: ezerjófüves, fagyöngybor, galagonyabor, hársbor, kamillás gyógybor, articsókás bor, Szőlő: a gyümölcsök királynője: őstörténete, alaktani jellemzői, szerepe a történelemben, a szőlő hatóanyagai, gyógyhatásai, receptek: narancsbőr elleni szőlős fürdő, dolma (töltike), dolmadesz, majomkoktél, szőlő almával, szuperszőlő, mustméz (pekmez), baklavák készítése, gyümölcspástétom, szőlőlében párolt körte, zöld lé (verjus), nyári frissítő, verjus sorbet, gyümölcskoktél, dijoni mustár, uborkás vinaigrette, bordói fűszerszósz, portói verjus marinád, seitan zöld lében, salsa agresto, verjus szósz, szilvanyárs ízes szósszal, középkori ragu, ropogós tofukockák, musthurka, szűzérmék vincellér módon, szőlődzsem, szőlőbefőtt, szőlőlé, szőlőlekvár, szőlőmagolaj, szőlőméz, Müzli: készítésének szempontjai, története, müzli alaprecept, kölesmüzli, Süteményöntetek egészségesen: pekmezöntet, tokaji aszús öntet, mogyorós vanília öntet, citrus szirup, karob öntet, kókusztejszín, kávéöntet, kendervaj, mustos gyümölcskocsonya, Díszít is gyógyít is az ánizsizsóp...

http://http://civil.info.hu/web/nea

http://www.polariskorong.hu

22.jpg

50.jpg

kep_10.jpg

2.jpg

23.jpg

44.jpg

17.jpg

45.jpg

20.jpg

kep_4.jpg

10.jpg

52.jpg