Reklámfilmünk ide kattintva nyílik meg



Mai dátum
2017.12.12
Névnap
Gabriella
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
1350956
Frissítve
2017.12.10

kep_15.jpg

23.jpg

kep_3.jpg

40.jpg

35.jpg

H E R B A C I Ó     M A G A Z I N « Vissza a főoldalra

HERBÁCIÓ MAGAZIN 24. SZÁM

A Herbáció (a népi gyógyreceptek magazinjának) friss számát keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Herbáció magazinra bármelyik Postán! (Előfizetési csekk kérhető a posta hírlap ügyfélszolgálatán a 06 1 767 8262 telefonszámon, vagy a hirlapelofizetes@posta.hu emailcímen.)
Korábbi számaink megrendelhetők a kiadónál: DVD-n (pdf), vagy papír formában - utóbbiban a készlet erejéig: ár 300 Ft/lapszám. Telefonszámunk: 0630 / 437-8900, nzr(kukac)herbacio.hu

A HERBÁCIÓ magazin 24. számának tartalmából:

Tavaszi-nyári megújulás házi kozmetikumokkal (levendulás testtej, illatosí­tó kocka, szappanfüves sampon, rózsa hajhab, szappanfa oldat, gyógynövényes par­füm, testápoló tömb, borotvahab, torokfertőtlenítő spray, gyulladáscsökkentő krém, testápoló olaj)

Ízületi bántalmakra (tisztító teakeverék, reuma-, és köszvény elleni teakeverékek)

Bőrproblémákra való teák (gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő teakeverék, ekcé­mát enyhítő teakeverék, teakeverékek pattanásra, korpás fejbőrre, pikkelysömörre, szemölcsirtásra)

 

Almaecet – sok mindenre gyógyír (fejfájás, álmatlanság, inhalálás, túlsúly, fog­ínybetegség, nátha, légzési panaszok, puffadás, zúzódás, méregtelenítés, almaecetes hajöblítő receptek)

Csicsóka: nem csak a szegények krumplija (története, hatása, csicsóka recep­tek: saláta, röszti, chips, csicsóka rizottó, csicsóka krémleves, vajas csicsóka, csicsóka pogácsa, csicsóka alapú lekvárok: banános, kávés, fahéjas, vaníliás csicsókalekvár, csicsóka főzelék, csicsókapehely, csicsóka lángos, csicsóka püré)

Különlegességek bodzából (bodzavirág likőr, bodzavirág leves, bundás bodza, ba­jor bodza, bodzamix, bodzás lekvár, bodzazselé, bodzaecet, bodzaolaj…)

Gyógynövénykert Nagykörűn – turbolya magot küldünk!

A turbolya (turbolyás répaleves, turbolyafőzelék, turbolyasaláta, turbolyamártások, turbo­lyalevesek, turbolyás körözött)

Ősi ételek, egy kis táplálkozás történelem (hogyan készült az ősleves, trükkök a túl­éléshez, fakéreg liszt...)

Zöldség és gyümölcscentrifugák (miben különbözik a friss gyümölcslé a boltitól, hogyan válasszunk gépet…)

A szőlőmag hatásai (egy kis történelem, a feldolgozásról, hatóanyag tartalma, élettani hatásai)

A spárga és a borok (a spárga élettani hatásai, egy zöldség amihez illik a bor, receptek)

Kirándulások (kedvező árú tengerparti csobbanóprogramok, és többnapos buszos kirándulás-ajánlatunk a nyári időszakra)

Magunkról (régebbi lapszámok megrendelése)

http://http://civil.info.hu/web/nea

http://www.bijo.hu

http://www.orsegi5erzek.hu

http://www.palacehotelheviz.hu

http://www.makviragszappanok.hu

http://www.polariskorong.hu

32.jpg

3.jpg

36.jpg

kep_17.jpg

28.jpg

49.jpg

52.jpg

42.jpg

kep_11.jpg

33.jpg

45.jpg

27.jpg