Reklámfilmünk ide kattintva nyílik meg



Mai dátum
2019.10.23
Névnap
Gyöngyi
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
1681403
Frissítve
2019.10.21

28.jpg

39.jpg

6.jpg

43.jpg

kep_11.jpg

H E R B A C I Ó     M A G A Z I N « Vissza a főoldalra

HERBÁCIÓ MAGAZIN 28. SZÁM

A Herbáció (a népi gyógyreceptek magazinjának) friss számát keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Herbáció magazinra bármelyik Postán! (Előfizetési csekk kérhető a posta hírlap ügyfélszolgálatán a 06 1 767 8262 telefonszámon, vagy a hirlapelofizetes@posta.hu emailcímen.)
Korábbi számaink megrendelhetők a kiadónál: DVD-n (pdf), vagy papír formában - utóbbiban a készlet erejéig: ár 350 Ft/lapszám. Telefonszámunk: 0630 / 437-8900, nzr(kukac)herbacio.hu


A HERBÁCIÓ magazin 28. számának tartalmából:

Növényi hajszínezők (kamillás színező, cassia-szőkítő, kamillás-sáfrányos hajöblítő, hajfényesítő, henna pakolás, indigó pakolás, zsályás hajsötétítő, babérfőzet, bodzafőzet, vörösítők, henna festék, hennás öblítő, dió színező, zölddiós öblítő, dióolaj, borostyánlevele- főzet, bodza-ecet öblítő, indigópép)

A gyógyító és szépítő agyag (agyagfélék, az agyag gyógyhatásai, agyagpakolások, agyagborogatások, mitteszerek ellen, pórustágító maszk, ránctalanító pakolás, nyugtató arcpakolás, narancsos pakolás, gyógyföldpakolás, pakolás narancsbőrre, agyagos hajpakolás, hajbalzsam, agyagsampon)

Natúrkrém készítés (hasznos tippek, csokis ajakápoló, fürdőbomba)

Virágos ételek-italok (metélőhagyma, szeklice, articsóka, salátaboglárka, krizantém, almafa, bárdonyviurág, ibolya, sarkantyúvirág. Tózsa, árvácska, borágó, szegfű, sásliliom, tök, tulipán, bodza, akác orgona… Receptek: virágsaláta, virágzselé, virágecet, kandírozott virágok, almazselé, rózsadesszert, rózsalikőr, rózsadzsem, pitypanglekvár, rózsalé, rózsaszörp, rózsaíz, bodzavirág bólé, bundás bodza, rántott tökvirág, virágszirmos túrókrém )

A körte szörpje (a körtéről, vadkörteszörp)

Az a csodálatos parlagfű (a parlagfű jó oldala, receptek parlagfűből: zöldpor, zöldleves, parlagfű liszt, szendvicsdísz)

Tápláló arab csemege (halva, sütőtökpuding)

Hagymák (a vörös, a lila és a zöld…)

Különleges és egészséges (narancs puding, rizs puding, árpakása-kenyér, dió-kenyér, egészség cipó, gesztenyés kenyér, gyömbéres kenyér, kókuszos kenyér, kukoricacipó, mézes kenyér, mákos kenyér, napsütött kenyér,  pászka-macesz-kenyér, árpakása-hurka, árpakása-sült,  banán-liszt, banánfőzelék, banán sült,  búza nyerskoszt, hagymaszósz, mentaszósz, árpakása leves, bab sült, borsó sült, gesztenye sült, kenyér sült, alma krémek, dió krémek, mák-krém, rizskrém, mandulavaj, gesztenye-puding, kenyér-puding, kókusz-puding, mazsola puding)

Luffatök, a gyógyszivacs

A ribizli család (Tavasz Tündér itala, ázalék, forrázat, ribizli tea, ribizli borok, borcsemege, gyümölcskocsonya, bíbor lapka, ribizli leves)

A nád (nádkaramell, nádpite, nádbor, nádrum)

Előfizetői információk

http://www.hotelaquamarin.hu

http://bit.ly/Cibdol_1

http://www.polariskorong.hu

http://www.diochi.hu/VIRAIMUN-KAPSZULAK-80-db-d21.htm

http://bit.ly/herbáció_vadg250glammies

http://gyogyitobeszelgetes.hu

2.jpg

45.jpg

kep_2.jpg

kep_15.jpg

kep_9.jpg

31.jpg

30.jpg

kep_6.jpg

38.jpg

kep_3.jpg

kep_1.jpg

15.jpg