Reklámfilmünk ide kattintva nyílik meg



Mai dátum
2018.10.18
Névnap
Lukács
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
1539210
Frissítve
2018.10.16

kep_5.jpg

39.jpg

23.jpg

49.jpg

36.jpg

H E R B A C I Ó     M A G A Z I N « Vissza a főoldalra

HERBÁCIÓ MAGAZIN 6. száma

A Herbáció (a népi gyógyreceptek magazinjának) friss számát keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Herbáció magazinra bármelyik Postán! (Előfizetési csekk kérhető a posta hírlap ügyfélszolgálatán a 06 1 767 8262 telefonszámon, vagy a hirlapelofizetes@posta.hu emailcímen.)
Korábbi számaink megrendelhetők a kiadónál: DVD-n (pdf), vagy papír formában - utóbbiban a készlet erejéig: ár 300 Ft/lapszám. Telefonszámunk: 0630 / 437-8900, nzr(kukac)herbacio.hu


A HERBÁCIÓ magazin 6. számának tartalmából:

Gyógynövényes illatpasztilla, Fürdőtabletta készítése, Gyógynövényes álompárnák készítése, Fűszeres borok házilag, Szelídgesztenye a zord téli napokra (sült gesztenye, párolt gesztenye, zöld teában főtt gesztenye, gesztenyeleves, gesztenyekompót, gesztenye-krémleves, gesztimassza), A nyersen ehetetlen birsalma (birsalmasajt, birsalmapüré, birsalmakocsonya), A cirokról (édes cirokkása, cirokpite, ciroklepény), Különlegességek dióból (diófasírt, burgonyás-diós fasírt, diólepény, dióleves, diósaláta, diósült, diótej, pörkölt dió), A datolyapálmáról, Vércsoport diéta, Téli ízek (kölespuding, gyömbérital, búzás bableves, reform rakottkáposzta), A sütőtökről (nagydobosi sütőtökleves, sütőtökpüré-leves, sütőtökpüré-burgonyával, sülttök, sült-tökcsemege, sütőtök almával, sütőtökkrém, sütőtöklepény, sütőtök befőtt, sütőtöklekvár, sütőtök ivólé, sütőtökital, hamis marcipán, hamis ananászbefőtt), Érdekességek a banánról (banános almacsoda, bundás banán, banánlikőr), Megfázás elleni háziszerek (gyümölcselixír, malátaecet, zabtea), A táplálkozási rendszerekről (makrobiotikus, lakto-ovo vegetáriánus, vegan...), Tojás-, és állati alapanyagok helyettesítése növényekkel...

24.jpg

1.jpg

2.jpg

41.jpg

15.jpg

8.jpg

11.jpg

43.jpg

38.jpg

kep_8.jpg

44.jpg

kep_14.jpg